Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Καρδίτσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θέλει νίκη και... θέαμα!

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Καρδίτσα (17:15, ERT3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League στο κλειστό των Λιοσίων.

H Ένωση, μετά την ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και κυρίως τις καλές εμφανίσεις, ώστε να έχει ένα εύκολο απόγευμα σήμερα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία με ρεκόρ 1-3, ενώ η Καρδίτσα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 0-4. Βέβαια με όσα έχουν συμβεί στην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όμως είναι μια επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του, το Εμφιόντου Καμπενγκέλε που βρίσκεται στον Καναδά για οικογενειακούς λόγους, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζε λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Κουζμίνσκας είναι καλύτερα, αλλά ίσως προτιμηθεί να μείνει εκτός και να είναι απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Πολωνία.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας) και οι Νίκος Μηλαπίδης (Αττικής) και Νίκος Σκανδαλάκης (Κρήτης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X