Με ματσάρα στο Λονδίνο κάνει πρεμιέρα η Premier League

Με ματσάρα στο Λονδίνο κάνει πρεμιέρα η Premier League
Photo Credits: INTIME

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί η Τσέλσι υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (13/8, 18;30) τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω την περυσινή απογοητευτική σεζόν στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ έμεινε εκτός Champions League, αλλά κατετάγη πέμπτη, ενώ η Τσέλσι περιορίστηκε στη 12η θέση, μένοντας εκτός Ευρώπης), αλλά και να δηλώσουν… παρούσες στην «κούρσα» για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο μεταξύ, εκτός έδρας αρχίζει η Μάντσεστερ Σίτι την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετράται απόψε (11/8, 22:00) με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω την απώλεια του Κομιούνιτι Σιλντ, μπαίνοντας με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ, υποδέχεται το Σάββατο (12/8, 14:30) τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρατς Στέιντιουμ» και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή… εκκίνηση στη νέα σεζόν, με στόχο να είναι ξανά μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η Τότεναμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της, αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/8, 16:00) εκτός έδρας τη «συμπολίτισσα» Μπρέντφορντ, ενώ η «αυλαία» της πρεμιέρας κλείνει την προσεχή Δευτέρα (14/8) στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουλβς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X