Μετά τον τελικό του Μουντιάλ σφυρίζει και αυτόν του Champions League o Μαρτσίνιακ

Μετά τον τελικό του Μουντιάλ σφυρίζει και αυτόν του Champions League o Μαρτσίνιακ
Photo Credits: INTIME

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε ως διαιτητής στον τελικό του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστός έγινε ο διαιτητής του τελικού του Champions League, με τον Σιμόν Μαρτσίνιακ να ορίζεται να διευθύνει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, αυτός είναι ο δεύτερος μεγάλος τελικός που θα βρίσκεται ο Πολωνός ρέφερι, καθώς είχε οριστεί και στον τελικό του Μουντιάλ, όπου η Αργεντινή του Λίο Μέσι επικράτησε της Γαλλίας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Από εκεί και πέρα, ο Άγγλος Άντονι Τέιλορ ορίστηκε στον τελικό του Europa League στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σεβίλλη, ενώ ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε θα σφυρίξει τον τελικό του Conference League ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γουέστ Χαμ.

Τέλος, η Oυαλή Τσερίλ Φόστερ θα είναι εκείνη που θα διευθύνει το Μπαρτσελόνα – Βόλφσμπουργκ για τον τελικό του Champions League γυναικών.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X