ΑΕΚ: Πολύ δυνατά στην «μάχη» για Νετζήπογλου!

ΑΕΚ: Πολύ δυνατά στην «μάχη» για Νετζήπογλου!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη Όμηρο Νετζήπογλου

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή από την Ισπανική αγορά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει την ενδυνάμωση του Ελληνικού της κορμού. Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι ένας από τους παίκτες που η ΑΕΚ θέλει σφόδρα να αποκτήσει για αυτό έχει μπει πολύ δυναμικά στην «μάχη» για την υπογραφή του.

Η διοίκηση της ομάδας, θέλει μετά τους Φλιώνη και Καράμπελα, να έχει άλλον έναν ελπιδοφόρο Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της, με τον γκαρντ/φόργουορντ του Άρη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο Νετζήπογλου φέτος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη και έδειξε μέρος του ταλέντου του, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 5.4 πόντους (36.8% 3Ρ), 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 19.5 λεπτά συμμετοχής.

Προφανώς, μετά την καλή σεζόν που έχει κάνει, πολλές ομάδες τον κοιτάζουν. Στο Ολυμπιακό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ενώ και ο Άρης κάνει προσπάθειες για να τον κρατήσει στο δυναμικό του. Από την ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι πάντως, να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα, θεωρώντας ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κρίκο στον επόμενο Ελληνικό κορμό της «Βασίλισσας».

Ο ίδιος ο παίκτης θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στις προτάσεις που έχει, με την Ένωση πάντως να του προσφέρει προοπτική εξέλιξης και χρόνο σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που η αλήθεια είναι δύσκολο να βρει σε άλλες ομάδες. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα και στην ΑΕΚ θα παλέψουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για τον Νετζήπογλου, δείχνοντας και τις προθέσεις τους για την νέα σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X