Σαλάχ: «Όσο η ομάδα παίζει καλά, τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ»

Σαλάχ: «Όσο η ομάδα παίζει καλά, τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το 2-0 επί της Έβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της με 2-0 χθες κόντρα στην Εβερτον, μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-1-3), στους τρεις εκ των οποίων ηττήθηκε έχοντας παθητικό τριών τερμάτων.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στις νίκες στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, και με δύο ματς λιγότερα έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη, καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, για πρώτη φορά μετά τις 26 Δεκεμβρίου και το ματς με την Αστον Βίλα, και τόνισε πως το χθεσινό ματς θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας πορείας:

«Ηταν ένα σημαντικό ματς, κυρίως για τη ψυχολογία μας. Από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις μιλούσαμε για την ανάγκη της νίκης και αυτή ήρθε με μια καλή απόδοση. Η νίκη αυτή δίνει στην ομάδα νέα προοπτική. Οσο για εμένα δεν ανησυχώ, όσο η ομάδα παίζει καλά, τόσο κι εγώ θα βρίσκω γκολ», τόνισε σχετικά ο 30χρονος σταρ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X