Η ήττα του Ολυμπιακού στη Λίγκα και τα νέα ψέματα

Όλα του φταίνε του Βαγγέλη: «Στημένος διαιτητής, στημένη η ΕΠΟ - Θα γίνει ΔΣ για να πάρουμε αποφάσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Insider φέρνει στο φως τη νέα πανωλεθρία του Ολυμπιακού και τις εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αντίθεση με σχεδόν όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, μετά από το τελευταίο Δ.Σ της Λίγκας, από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε τίποτα σχετικά με το τι είπαν για τα θέματα που συζητήθηκαν οι εκπρόσωποι του. Γιατί είχε δύο εκπροσώπους. Και τον ιδιοκτήτη του ως πρόεδρο της Λίγκας, αλλά και τον Κώστα τον Καραπαπά.

Τα θέματα ήταν πολλά και σημαντικά κι αφορούσαν και τις σχέσεις με την ΕΠΟ. Ένα δηλαδή «καυτό» μέτωπο για τον Ολυμπιακό και τους τσάτσους του. Το μόνο λοιπόν που μας σέρβιραν την επομένη από ένα πρωτοσέλιδο κυρίως, ήταν πως πάνε οι ομάδες της Λίγκας, σε μετωπική με την ΕΠΟ! Αυτό και τίποτε άλλο. Αλλά είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα; Φυσικά και όχι. Γενικά γνωρίζουμε όλοι πως όταν ακούς μια τοποθέτηση του Ολυμπιακού, παίρνεις ως δεδομένο πως ισχύει το αντίθετο από αυτό που περιλαμβάνει.

Ο λόγος για τον οποίο δεν έβγαλαν τίποτα, ήταν πως υπέστησαν μια ήττα σοβαρή και προσωπικά ο ιδιοκτήτης του, καθώς ο ίδιος επιχείρησε να πάρει πάνω του, τον στόχο που προφανώς είχαν θέσει. Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν λοιπόν πως όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις – πέντε φορές, ο κ. Μαρινάκης επιχείρησε να θέσει θέμα απόφασης της Λίγκας για να διακοπεί το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που δεν δεχθεί τις θέσεις τους για τα ποσοστά η ΕΠΟ.

Η προσπάθεια όμως ήταν αποτυχημένη και δεν στηρίχθηκε φανερά από κανέναν άλλον, ούτε καν τους άμεσους ακολούθους του Ολυμπιακού. Και φυσικά καμιά μετωπική με την ΕΠΟ δεν αποφασίστηκε. Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να κάνουν μια επιτροπή η οποία θα πάει σε συνάντηση με την ΕΠΟ για να θέσει τις προτάσεις της Λίγκας για τα ποσοστά. Και μάλιστα αποφάσισαν να προσπαθήσουν να ετοιμάσουν κι ένα ρεαλιστικό πακέτο προτάσεων. Δηλαδή να μην πάνε στην ΕΠΟ και να πουν σας προτείνουμε μηδέν ή εντελώς ψίχουλα. Για να υπάρχει και μια περίπτωση να βγει κάτι.

Μάλιστα αυτό υποστηρίχθηκε κι από μικρομεσαίους κάποιοι από τους οποίους είναι δεμένοι στο άρμα του Ολυμπιακού και όσο και να το θέλουν, δεν μπορούν να το κρύψουν.

Πως λοιπόν περιγράφεται ως μετωπική με την ΕΠΟ, μια απόφαση για να γίνει συζήτηση και διαπραγμάτευση; Ψάξτε να το βρείτε στην λογική του παραλόγου που χαρακτηρίζει την επικοινωνιακή πολιτική του Ολυμπιακού.

Αυτό που βάσει των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν χρειάζεται να ψάξετε, είναι ο στόχος που έχουν να δημιουργήσουν αναστάτωση με κάθε τρόπο και να τινάξουν στον αέρα ένα πρωτάθλημα που δεν θα πάρουν καθώς φαίνεται. Να το διακόψουμε αν η ΕΠΟ δεν δεχθεί τις προτάσεις, να μην παίξουμε αν δεν πάρει η Λίγκα την επαγγελματική διαιτησία και άλλα πολλά που θα δούμε στην συνέχεια.

O Insider

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X