Νέα... πυρά προς τον Ιτούδη: «Οι ομάδες που κέρδιζαν βρήκαν λύσεις στο παιχνίδι, η Ελλάδα όχι»

Νέα... πυρά προς τον Ιτούδη: «Οι ομάδες που κέρδιζαν βρήκαν λύσεις στο παιχνίδι, η Ελλάδα όχι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα βέλη προς τον Δημήτρη Ιτούδη, με αφορμή την πορεία της Εθνικής στο Eurobasket 2022, με τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε να γίνεται αποδέκτης κριτικής για τον τρόπο που καθοδήγησε την «γαλανόλευκη».

Μετά τον Ντμίτρι Σακούλιν, που έστρεψε τα πυρά του προς τον Έλληνα προπονητή, ήρθε η σειρά ενός ακόμα Ρώσου κόουτς ώστε να ασκήσει κριτική στον πρώην προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Στάνισλαβ Ερέμιν μιλώντας για τον Έλληνα προπονητή τόνισε πως οι ομάδες που έφτασαν σε επιτυχίες βρήκαν λύσεις μέσα στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που η «γαλανόλευκη» δεν το κατάφερε.

Ο Ρώσος προπονητής είπε: «Ο Ιτούδης έχεις πολλά βραβεία, πολλές επιτυχίες. Είναι γνωστός για το πώς οργανώνει την προπόνηση, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν είναι το πιο δυνατό του σημείο. Οι ομάδες που κέρδιζαν βρήκαν λύσεις για να γίνουν πιο δυνατές κατά την διάρκεια του ματς. Φαίνεται πως ο Ιτούδης δεν είχε τέτοιες στιγμές»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X