Η ομιλία Ιτούδη στα αποδυτήρια: «Μπράβο σε όλους, αλλά η αποστολή μας εδώ είναι άλλη» (VIDEO)

Η ομιλία Ιτούδη στα αποδυτήρια: «Μπράβο σε όλους, αλλά η αποστολή μας εδώ είναι άλλη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης μοίρασε μπράβο σε όλους στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας. Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως ο στόχος της «επίσημης αγαπημένης» στη διοργάνωση είναι… πολύ μεγαλύτερος από το 3/3 που έχει ως τώρα.

«Για μένα κάνατε καταπληκτική δουλειά εκεί έξω. Και ήταν μια από αυτές τις μέρες που πραγματικά απόλαυσα να σας κοουτσάρω. Είχαμε λύσεις, ήρθε ο Λούντζης από τον πάγκο. Σίγουρα οι συνεργασίες Σλούκα – Παπαγιάννη ήταν εξαιρετικές. Υπήρξε μια επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι μας. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δεν ήταν η μέρα του Τάιλερ ή του Νικ, μπορεί να είναι του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Βερολίνο, αλλά έχουμε μια διαφορετική αποστολή εδώ σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά η αποστολή είναι διαφορετική. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ειδικά για το αυριανό παιχνίδι… Μεγάλη νίκη…», τόνισε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X