Μονακό-Ερυθρός Αστέρας την ίδια μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο… ίδιο γήπεδο!

Μονακό-Ερυθρός Αστέρας την ίδια μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο… ίδιο γήπεδο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την Ευρωλίγκα, το ζευγάρι Μονακό-Ερυθρός Αστέρας θα συναντηθεί και στο Europa League.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η UEFA οι Μονεγάσκοι θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στις 3 Νοεμβρίου, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Ωστόσο, εκείνη την ημέρα και σχεδόν την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο να γίνει και στο… ίδιο γήπεδο η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα, επίσης για την 6η αγωνιστική!

Συγκεκριμένα, η σέντρα για το Μονακό-Ερυθρός Αστέρας στο Europa League έχει οριστεί για τις 19:45, ενώ το τζάμπολ για τον αγώνα μπάσκετ στις 20:00.

Μάλιστα, σαν μην έφτανε η σχεδόν η κοινή ημέρα και ώρα των αναμετρήσεων υπάρχει κι άλλο ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Αμφότερες οι ομάδες του Πριγκιπάτου χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο! Η μπασκετική ομάδα έχει ως έδρα το «Γκαστόν Μεντεσάν», που είναι ένα κλειστό το οποίο στεγάζεται μέσα στο «Λουί ΙΙ» που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική.

Όπως είναι φυσικό, η μία από τις δύο αναμετρήσεις θα αλλάξει ημερομηνία και πιθανότητα αυτή θα είναι για την Ευρωλίγκα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X