Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Βιτάλ»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Βιτάλ»

Το όνομα του Ματέους Βιτάλ ακούγεται ξανά για την Ελλάδα αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚείναι εκείνος που φαίνεται πως θέλει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό πως ο Ματέους Βιτάλ πέρασε μία ωραία σεζόν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, παρότι δεν έπεισε για την αξία του.

Η επιστροφή στη Βραζιλία και τη Φλαμένγκο μόνο υπέρ του δεν είναι, καθώς ο νεαρός εξτρέμ δεν υπολογίζεται και έχει τεθεί εκτός πλάνων.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ωστόσο, αναφέρουν πως ο Βιτάλ θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά όχι για να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το «supervasco», ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει ψηλά στη λίστα του τον 24χρονο άσο, ώστε να καλύψει τη θέση «10», την ίδια στιγμή που και η Κλαμπ Μπριζ βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του.

Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα καθώς του άρεσε το κλίμα ωστόσο, πρέπει να επιβεβαιωθεί το έντονο ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X