Περιμένει την Ίντερ ο Ντιμπάλα, παρά την πίεση της Ρόμα

Περιμένει την Ίντερ ο Ντιμπάλα, παρά την πίεση της Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Ίντερ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του προσπαθεί να κάνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, με την Ρόμα να έχει επανέλθει δυνατά στην προσπάθεια της για να τον κάνει δικό της.

Ελεύθερος έμεινε το φετινό καλοκαίρι από την Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο και την Ίντερ.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Ρόμα έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και του έχει κάνει προσφορά για συμβόλαιο 4 ετών με τις απολαβές του, να ανέρχονται καθαρά στα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δίχως τα μπόνους.

Από την πλευρά του ο παίκτης προσπαθεί να βάλει στο περίμενε τους «τζιαλορόσι», για λογαριασμό των «νερατζούρι», καθώς ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτούς, κάτι που έχει σαν συνέπεια να αντιστέκεται στο πρέσινγκ που του ασκεί η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X