Η Μπαρτσελόνα έχει βρει ήδη τον διάδοχο του Ντε Γιονγκ

Γκουαρδιόλα: «Θα ήταν λάθος να τιμωρηθεί ο Σίλβα»
Photo Credits: INTIME

Η πιθανή απώλεια του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τη Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί με τον Μπερνάντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, τα σενάρια που θέλουν τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, είναι αρκετά. Ο σύλλογος της Καταλονίας δείχνει να έχει αποδεχτεί τη φυγή του Ολλανδού μέσου και κινείται για τον αντικαταστάτη του.

Ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» τονίζει πως ο εκλεκτός του Τσάβι για την κάλυψη στη θέση των χαφ είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τη περσινή σεζόν ο Πορτογάλος χαφ «φλέρταρε» με την αποχώρηση του από τους «σίτιζενς», καθώς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γκουαρδιόλα. Στην συνέχεια όμως η κατάσταση αυτή άλλαξε, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν «σημείο αναφοράς» για την ομάδα των Πολιτών.

Ο Σίλβα δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ισπανία και ειδικότερα στους «μπλαουγκράνα». Από τη μεριά της όμως, η «Μπάρτσα» περιμένει την οριστική απόφαση των διαπραγματεύσεων του Ντε Γιονγκ με τη Γιουνάιτεντ. Κατόπιν θα κάνει κίνηση για τον άσο της Σίτι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X