Λεβαντόφσκι: Στο παιχνίδι της απόκτησής του και η Τσέλσι

Μπαρτσελόνα: Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπάγερν και οι μνηστήρες πληθαίνουν. Ο κόουτς της Τσέλσι γνωρίζει ότι η προτεραιότητα του Πολωνού είναι να παίξει για την Μπάρτσα, εάν τελικά οι Βαυαροί συμφωνήσουν να τον πουλήσουν, όμως ο Γερμανός ενθαρρύνει τον αγγλικό σύλλογο να τον δοκιμάσει την τύχη του, επειδή είναι ο αγαπημένος του για να αντικαταστήσει τον Λουκάκου.

Θυμίζουμε ότι πρώτη εξέφρασε ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να βλέπει θετικά μια μετακίνηση στην Καταλονία. Ωστόσο η Μπάγερν δεν δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει πριν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το 2023.

Ένας από αυτούς επίδοξους μνηστήρες για τον Πολωνό, είναι η Τσέλσι, η οποία ψάχνει πρόσωπο για το… «9» στην αγορά γιατί είναι πολύ πιθανό να δανείσει τον Ρομέλο Λουκάκου στην Ίντερ. Ο Βέλγος διεθνής δεν είναι στα πλάνα του Γερμανού προπονητή Τόμας Τούχελ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, έχει ήδη ενθαρρύνει τον αγγλικό σύλλογο να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λεβαντόφσκι.

Γνωρίζει βέβαια ότι η Μπάρτσα έχει το προβάδισμα σε αυτό το θέμα, αλλά στο ποδόσφαιρο οι ανατροπές είναι συνηθισμένες και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να πείσει τον Πολωνό ή την ομάδα του. Η Τσέλσι θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους «μπλαουγκράνα», εάν προσφέρει στον γερμανικό σύλλογο ένα ποσό, πάνω από 50 εκατομμύρια, που η Μπαρτσελόνα δεν φτάνει, καθιστώντας την τελική τιμή πιο ακριβή ή τροφοδοτώντας την ένταση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X