Μενεγάκη για Ρεάλ Μαδρίτης: «Στηρίζω Μπενζεμά επειδή είμαι με τα νέα παιδιά!» (VIDEO)

Μενεγάκη για Ρεάλ Μαδρίτης: «Στηρίζω Μπενζεμά επειδή είμαι με τα νέα παιδιά!» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Champions League (28/5) ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, θα προβληθεί και από το Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της, αναφέρθηκε σ’ αυτό και «ψάρωσε» τους πάντες δίνοντας και… «ρεπορτάζ», ενώ εξέφρασε την στήριξή της στον Καρίμ Μπενζεμά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε και μια ματσάρα… και εκτός αθλητικών να είσαι την ξέρεις. Και μάλιστα την παίζουμε εμείς εδώ στο Mega το καλό το καλύτερο. Το Σάββατο στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ».

Στην συνέχεια είπε στον Σάββα Πούμπουρα: «Σε άκουσα να λες ότι υποστηρίζουμε Λίβερπουλ, γιατί Λίβερπουλ;» κι εκείνος της απάντησε «Εντάξει εσύ μπορεί να είσαι με την Ρεάλ απλά εγώ πάω λίγο με τους “αδύναμους”. Για να είναι βέβαια στον τελικό δεν είναι αδύναμη, αλλά λένε ότι η Ρεάλ είναι υπερομάδα».

«Ναι, αλλά δεν έχουν φύγει οι παικταράδες της; Έχουν πάει σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη γιατί τους έχω δει. Παίξαμε πολύ ποδόσφαιρο φέτος στο Mega. Βλέπεις ματσάρες», τόνισε η παρουσιάστρια.


Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X