«Η Τβέντε θέλει να κρατήσει τον Λημνιό μειώνοντας την οψιόν αγοράς»

«Η Τβέντε θέλει να κρατήσει τον Λημνιό μειώνοντας την οψιόν αγοράς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τβέντε θέλει στο ρόστερ της τον Λημνιό. Θα επιδιώξει να ρίξει την οψιόν αγοράς για να τον πάρει από την Κολωνία!

Ο Δημήτρης Λημνιός πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με την Τβέντε, όντας δανεικός από την Κολωνία και οι Ολλανδοί ως φαίνεται θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά από την Κολωνία πληρώνοντας, ωστόσο, λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα που υπάρχει.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Λημνιός μετακόμισε το καλοκαίρι στην Τβέντε από τους «τράγους» με τη μορφή δανεισμού. Η οψιόν αγοράς, στην οποία συμφώνησαν οι δύο ομάδες ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ και κάπου εδώ προκύπτει το σημερινό ρεπορτάζ. Η Τβέντε θέλει να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή, ωστόσο η ρήτρα χαρακτηρίζεται υψηλή. Έτσι όπως αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ η ομάδα του Ενσέντε θα επιδιώξει να ρίξει την τιμή χωρίς, ωστόσο, να αναφέρεται το ακριβές ύψος της.

Ταυτόχρονα όπως ανσαφέρονται σε διάφορα ρεπορτάζ ποντάρει και στην επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην Ολλανδία, όπου έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X