Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Αλμπάνη

Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Αλμπάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα είναι ο Απόλλων Λεμεσού!

Η ομάδα των Χρήστου Αλμπάνη, Τάσου Αυλωνίτη και Χάρη Μαυρία νίκησε στο «Τσίριο» τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-2 και είναι «αγκαλιά» με το τέταρτο πρωτάθλημα τους και πρώτο μετά από 16 χρόνια. Ο Απόλλωνας «έσπασε» αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών (οκτώ ισοπαλίες – μια ήττα) και διεύρυνε τη διαφορά του από τους δεύτερους «κιτρινομπλέ» στους τέσσερις βαθμούς (55-51), δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

O Γιάννης Πίττας άνοιξε το σκορ στο 20′ μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί και στο 30΄ο Χάρης Μαυρίας έκανε το 2-0 με το πρώτο του γκολ μετά τον Αύγουστο του 2013. Ο νεαρός Στατσίας μείωσε το σκορ στο 61′ ο Τζάνγκα στο 72′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 76′ ο Οκριασβίλι μείωσε σε 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο σκόρερ Χάρης Μαυρίας αγωνίστηκε για 78 λεπτά, ο δανεικός εξτρέμ από την ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν εκτός αποστολής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X