Monte Carlo Masters: Πανηγυρικά στου «8» ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Λάσλο Τζέρε

Roland Garros: Συγκλονιστικός Τσιτσιπάς, έπαιξε σαν Ελληνας, ήττα στα σημεία (3-2) από τον Τζόκοβιτς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάσλο Τζέρε ζόρισε (ξανά) τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως ο Ελληνας τενίστας ανέβασε ταχύτητα όταν έπρεπε και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο νούμερο 5 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα, ωστόσο ο Σέρβος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε.

Στο 1ο σετ οι δύο αθλητές πήγαιναν μαζί, διατηρώντας τα σερβίς τους, μέχρι το 5-5, εκεί όπου ο Στέφανος έκανε το 6-5 και με μπρέικ κατέκτησε το 1ο σετ με 7-5.

Παρόμοιο σκηνικό και στο 2ο σκηνικό. Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς του, ο Σέρβος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ, που βρήκε τους δύο αθλητές σε απόλυτη ισορροπία (6-6).

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τζέρε δεν πατούσε καλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Στέφανος και με 7-1 πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X