«Ναυάγιο» μετά την Γιουβέντους για την Βιγιαρεάλ

«Ναυάγιο» μετά την Γιουβέντους για την Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες μετά την άλωση του Τορίνο και το 0-3 επί της Γιουβέντους, η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε στην έδρα της Κάντιθ με 1-0.

Μπορεί να βρίσκεται στους «8» του Champions League, όμως αυτή την στιγμή βρίσκεται οριακά στους «8» του ισπανικού πρωταθλήματος! Λίγες ημέρες μετά το ιστορικό 0-3 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, η ομάδα του Ουνάι Έμερι προσγειώθηκε απότομα στην έδρα της Κάντιθ και πλέον η ευρωπαϊκή επανέξοδος είναι δύσκολη υπόθεση.

Η Βιγιαρεάλ έδειχνε εξαιρετικά κουρασμένη στην έδρα της Κάντιθ και στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που άξιζαν. Ένα γκολ του Σομπρίνο στο 90ό λεπτό έφερε το δίκαιο 1-0, που φέρνει την Κάντιθ εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα στο Βίγκο, η Μπέτις έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη για ένα εισιτήριο Champions League. Λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η ομάδα του Πελεγκρίνι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Θέλτα και βρίσκεται πλέον έναν βαθμό πίσω από την 4η Μπαρτσελόνα, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X