Υπέταξε την Κβίτοβα (2-0) η Σάκκαρη και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη - Κέρδισε 2-0 την Ποταπόβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα, της οποία και επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-0), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16» του Indian Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σαρωτική απέναντι στην Τσέχα αντίπαλό της παίρνοντας τη νίκη 2-0 σετ σε ένα παιχνίδι που «κράτησε» λίγο περισσότερο από μια ώρα, και συγκεκριμένα μία ώρα και πέντε λεπτά, σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Η Σάκκαρη με αυτή τη νίκη ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της στο τουρνουά, από το 2018 και στην επόμενη φάση αναμένεται να βρει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ελίζ Μέρτενς και την Ντάρια Σαβίλ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X