Bundesliga: Δεύτερη σερί γκέλα για Μπάγερν Μονάχου - Συνεχίζει την τρομερή πορεία η Φράιμπουργκ

Bundesliga: Δεύτερη σερί γκέλα για Μπάγερν Μονάχου - Συνεχίζει την τρομερή πορεία η Φράιμπουργκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στην έδρα της Χόφενχαϊμ μένοντας στο 1-1 σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Bundesliga και στραβοπατώντας για δεύτερο σερί παιχνίδι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το γκολ που δέχθηκαν νωρίς στο παιχνίδι και η έλλειψη αποτελεσματικότητας τους στέρησε τη νίκη.

Έτσι οι Βαυαροί έμειναν πρώτοι με 60 βαθμούς, όντας 10 μπροστά από την δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ, που έχει βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα. Η Χόφενμχαϊμ από την άλλη έμεινε 5η, αλλά έπιασε στους 44 βαθμούς την 4η Φράμπουργκ.

Μια απίστευτη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Φράιμπουργκ, η οποία παρότι προηγήθηκε με 2-0, κατάφερε να ισοφαριστεί από την Βόλφσμπουργκ, στο 87ο λεπτό όμως, ο Σλότερμπεκ έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά και έγραψε το τελικό 3-2 για την ομάδα του.

Ενώ ένα χρυσό βαθμό στη μάχη που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία κατάφερε να πάρει η Στουτγκάρδη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου, χάρι σε γκολ του Κάλαϊτζιτς στο 90’.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X