ΑΕΚ: Από την επέκταση στο «αντίο» του Γιαννίκη - Η απόφαση του Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Από την επέκταση στο «αντίο» του Γιαννίκη - Η απόφαση του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα μεσολάβησαν από τις 21 Δεκεμβρίου που ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών, μέχρι το «διαζύγιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2021, η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του πρώτου συμβολαίου του Αργύρη Γιαννίκη. Ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ήταν αντίδραση – έφραση στήριξης, στην άσχημη τροπή που πήρε η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα στο τέλος του προηγούμενου έτους, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με το «κοντέρ» να γράφει -8 βαθμούς από τη κορυφή.

Την 1η Μαρτίου του 2022, δύο μήνες και κάτι μετά, ο ομογενής τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Ένωση. Το «κοντέρ» γράφει -20 από τη κορυφή. Ήττες στο ΟΑΚΑ από Παναιτωλικό, Βόλο, εκτός έδρας από Άρη, Ολυμπιακ, αποκλεισμός στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ με τραγελαφικό τρόπο όπως εξελίχθηκε η ρεβάνς και μια βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Αν βασιστείς σε αυτά μόνο, η απάντηση στο τι άλλαξε από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, μπορεί να είναι υπερβολικά απλή.

Δείτε περισσότερα για την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X