Ντε Πολ: «Οι Χιλιανοί δεν μας άφησαν να πάμε ούτε τουαλέτα»

Ντε Πολ: «Οι Χιλιανοί δεν μας άφησαν να πάμε ούτε τουαλέτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Καλάμα της Χιλής βρέθηκε η αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, με τους Πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής να επικρατούν 2-1, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους, Λιονέλ Μέσι, που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και χωρίς τον προπονητή τους, αφού ο Λιονέλ Σκαλόνι προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες που έκανε, μετά το παιχνίδι, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ για τη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε:

«Δεν μας άφησαν καν να πάμε στην τουαλέτα όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Μας έκοψαν τα κλιματιστικά, δεν είχαμε νερό και ακούγαμε συνέχεια σειρήνες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας.

Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος, αλλά, ως Αργεντινός, κάθε ομάδα που έρχεται στη χώρα μου, πρέπει να την κάνουμε να νιώθει όσο πιο άνετα γίνεται και πρέπει να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο όπου ανήκει».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X