Αρης: 489 λεπτά χωρίς γκολ - Δεν έχει σκοράρει το 2022

Αρης: 489 λεπτά χωρίς γκολ - Δεν έχει σκοράρει το 2022
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στον επαναληπτικό προημιτελικό της Λαμίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ήταν ένα ακόμα ματς μέσα στο 2022 που ο Άρης έμεινε χωρίς γκολ και πλέον μετρά 489 λεπτά χωρίς να σκοράρει!

Τελευταία φορά που η ομάδα του Άκη Μάντζιου παραβίασε την αντίπαλη εστία ήταν στις 23/12, στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όταν είχε επικρατήσει με 2-0, στον επαναληπτικό των «16».

Από τότε ο Άρης έχει δώσει πέντε παιχνίδια και στα πέντε έμεινε στο μηδέν, τα τρία από αυτά με τη Λαμία!

Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-0, ακολούθησε το 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Μετά ήρθε επίσης 0-0 με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Κύπελλο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα οι δύο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, αλλά έμειναν και πάλι στο 0-0.

Την Τετάρτη, 26/1, οι δύο ομάδες έπαιξαν στη Λαμία, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται στο 0-0 και ο Άρης να υποχρεώνεται στην ήττα – αποκλεισμό με το γκολ του Τζανετόπουλου στο 118’.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X