«Καμπάνα» τριών αγώνων αποκλεισμού στον Τετέι

«Καμπάνα» τριών αγώνων αποκλεισμού στον Τετέι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Γκάνα, Μπέντζαμιν Τετέι, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων, διότι γρονθοκόπησε έναν αντίπαλο της Γκαμπόν στη διάρκεια αναταραχής μετά το ισόπαλο (1-1) ματς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής την Παρασκευή (15/01).

Ο Τετέι «γκρέμισε» τον Άαρον Μπουπέντζα της Γκαμπόν, καθώς παίκτες και διαιτητές αντάλλαξαν χτυπήματα μετά την αναμέτρηση. Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα με το που πληφοροήθηκε ο διαιτητής για το περιστατικό από το VAR, ωστόσο, αρνήθηκε να βγει έξω από τ΄ αποδυτήρια για να δει την κάρτα, μετά τον αγώνα για το τρίτο γκρουπ στην Γιαουντέ.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής τιμώρησε το Σάββατο (15/01) τον 24χρονο, ο οποίος είχε βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία τρία λεπτά περνώντας ως αλλαγή, έναν επιπλέον αγώνα για βίαιη συμπεριφορά πέρα από τον προβλεπόμενο αποκλεισμό των δύο ματς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X