Ανησυχία στην ΑΕΚ για την διαιτησία - Δεν πρόκειται να ανεχτεί νέο «χειρουργείο» κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ανησυχία στην ΑΕΚ για την διαιτησία - Δεν πρόκειται να ανεχτεί νέο «χειρουργείο» κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ανησυχία για τους διατητές της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό σήμερα

Η ΑΕΚ βρίσκεται με 2-1 πίσω, στην σειρά με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι κοινά αποδεκτό ότι αν είχε ακριβοδίκαιες διαιτησίες και στα 3 αυτά ματς, μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Η Ένωση έχει σοβαρά παράπονα απο τους διαιτητές τουλάχιστον στα 2 από τα 3 ματς που της στοίχησαν στο τελικό αποτέλεσμα με αποκορύφωμα τον τρίτο αγώνα. Η ανακάλυψη του 5ου φάουλ του Μορέιρα που έκρινε εν πολλοίς το τελικό αποτέλεσμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Παρόλα αυτά που έχουν γίνει η ΚΕΔ όρισε για τον σημερινό αγώνα διαιτητές που τουλάχιστον οι 2 από τους 3 έχουν εγκληματίσει κατά της ΑΕΚ την φετινή σεζόν.  Ο διαιτητής Παπαπέτρου ήταν στην διαιτητική τριάδα του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα όπου έγινε ρεκόρ διαφοράς βολών και η ΑΕΚ εξαναγκάστηκε σε ήττα σε έναν αγώνα που ήταν καλύτερη.

Ο διαιτητής Πουρσανίδης έδωσε το παρών σε 4 ήττες της ΑΕΚ φέτος, κόντρα στον Προμηθέα εντός, στην Λάρισα εκτός, με Παναθηναικό εντός στην κανονική περίοδο και με κερασάκι στην τούρτα την απίστευτα κακή διαιτησία με το Λαύριο στο κύπελλο.

Το μόνο βέβαιο είναι, ότι η ΑΕΚ δεν θα ανεχτεί μία ακόμα διαιτησία εις βάρος της, ειδικά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς όπως το σημερινό. Η ανοχή και οι χαμηλοί τόνοι τελείωσαν και η ΑΕΚ απαιτεί αυτό που δικαιούται, ίση αντιμετώπιση και ίδια κριτήρια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X