Η ΑΕΚ γράφει ιστορία- Νίκησε και τον Γ.Σ. Περιστερίου (6-8) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου! (VIDEO)

Η ΑΕΚ γράφει ιστορία- Νίκησε και τον Γ.Σ. Περιστερίου (6-8) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τεράστια ΑΕΚ νίκησε και τον Γ.Σ. Περιστερίου στον ημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ γράφει ιστορία στην πρώτη της χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στα προημιτελικά η «Ένωση» ήταν και σήμερα συγκλονιστική επικρατώντας με 8-6 του Γ.Σ Περιστερίου στον ημιτελικό, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη.

Η Ένωση έγραψε ξανά ιστορία, καθώς στην πρώτη της παρουσία στην Τελική φάση του θεσμού κατάφερε να φτάσει ως φιναλίστ και παράλληλα να εξασφαλίσει την έξοδό της στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας περιόδου. Σίγουρα μεγάλο κατόρθωμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις η πρώτη χρονιά για την ομάδα στα σαλόνια της Α1 Ανδρών.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αποφασισμένοι, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους στο ξεκίνημα και παίζοντας με φοβερό πάθος και φοβερή άμυνα στον λιγότερο, αλλά και λύσεις επιθετικές στα πιο κρίσιμα σημεία, έφτασε στο μεγάλο επίτευγμα. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της Ένωσης Κωνσταντίνος Δάνδολος ήταν από νωρίς εκτός πάγκου και στην εξέδρα (σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία), οι παίκτες του με πρωταγωνιστές τους πιο έμπειρους Νίκος Στελλάτο, Χρήστο Κουτσιαλή και τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Φλέγκα, αλλά και τον νεαρό Κωνσταντίνο Παπάκο (που έγραψε και το τελικό 6-8 στα 2:25 με ένα πανέμορφο γκολ) υπερτέρησαν του Περιστερίου, που δεν μπορούσε να βρει λύσεις και πέτυχαν τον μεγάλο στόχο.

ΓΣ Περιστερίου – ΑΕΚ 6-8 (0-3, 3-2, 2-2, 1-1)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Αγκόρτσας 2, Λαδάς Π., Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Βούξεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2

Δείτε ξανά ολόκληρο το παιχνίδι Γ.Σ Περιστερίου-ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X