Κεδέρης: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι, ο Διομήδης άξιζε τον σεβασμό μας»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Διομήδης
Photo Credits: INTIME

Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ ήταν πρώτος σκόρερ με οκτώ τέρματα στο σημερινό ματς με τον Διομήδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης βοήθησε τα μέγιστα την ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση επί του Διομήδη.

Ο αριστερός εξτρέμ του «Δικεφάλου» τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλά διαβασμένη ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον Διομήδη για την προσπάθεια του: «Ο Διομήδης άξιζε απεριόριστο σεβασμό από εμάς. Είναι μια ομάδα που έχει να δώσει πολλά με νεανικούς παίκτες και αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παράγοντες του αθλήματος. Ήταν ένα ντέρμπι, πιστεύω ότι ήταν πρόωρος τελικός. Ήμασταν καλά διαβασμένοι γιατί στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μας έχουν κόψει βαθμούς. Αύριο είναι πιθανό να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Παπαντωνόπουλο και τον Μπόσκο για την μεταγραφή τους στο εξωτερικό, εύχομαι να έχουν μια πολύ καλή πορεία».

Ο παίκτης του Διομήδη, Χρήστος Τσιγαρίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ευρωπαϊκούς τελικούς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία τόσο στον αυριανό τελικό, όσο και στους ευρωπαϊκούς τελικούς. Δίνουμε το 100% σε κάθε ματς, με την ΑΕΚ βρίσκουμε τρόπο να την κοντράρουμε, σήμερα το κάναμε έως το 45’ Μετά η ομάδα έπεσε, είμαστε και κουρασμένοι και ήρθε λογικά η ήττα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X