Λέμος: «Σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Διομήδης
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Λέμος εξέφρασε την πίστη του πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει την κούπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Λέμος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στη σημερινή νίκη επί του Διομήδη.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε πριν το τέλος του αγώνα με ενοχλήσεις στην γάμπα, ωστόσο η κατάσταση του δεν  φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. Ο ίδιος μιλώντας στο greekhandball.com μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε:  «Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά, όλη η ομάδα έδωσε το 101% των δυνατοτήτων της. Σε αυτή την φάση τα παιχνίδια είναι μονά και επομένως πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και προσεκτικός, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την πρόκριση, γιατί σε τέτοια ματς όλα μπορεί να συμβούν.  Και αύριο, στον τελικό, θέλουμε να καταβάλλουμε την ίδια και ακόμα περισσότερη προσπάθεια, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε το Κύπελλο, η ΑΕΚ πρέπει να στοχεύει μόνο στην κορυφή.

Αναφορικά με την παρουσία μου στο σημερινό παιχνίδι, το πιο σημαντικό για εμένα είναι να καταφέρνει η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει. Φυσικά και θέλω να έχω θετική εικόνα στα παιχνίδια, αλλά όπως προανέφερα στόχος όλων πρέπει να είναι η κατάκτηση του τροπαίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X