Εμβολιάστηκε ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας ο Σπανούλης

Εμβολιάστηκε ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας ο Σπανούλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ για τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας κι έτσι η επιστροφή του στην Εθνική φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Από το 2015 που αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πρώτη φορά τίθεται θέμα επιστροφής για τον Βασίλη Σπανούλη κι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς προέκυψε από τα λεγόμενα του ίδιου.

Έχει μιλήσει αρκετές φορές γι’ αυτό το θέμα με τον Ρικ Πιτίνο, αφού ο Αμερικανός έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να τον έχει μαζί του στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο αυτή αναμένεται σύντομα, μιας και η Εθνική μας ομάδα την 1η Ιουνίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο «Kill Bill» θα ενισχύσει την Ελλάδα στην προσπάθειά της να βρεθεί στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, αφού σήμερα (21/5) στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ για τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X