Friends: Το τρέιλερ για το reunion της σειράς

Friends: Το τρέιλερ για το reunion της σειράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμονή έλαβε τέλος και η ώρα για το reunion των Friends έφτασε. Η σειρά που αγαπήθηκε και στην Ελλάδα με τον τίτλο «Φιλαράκια» θα επιστρέψει στην τηλεόραση στις 27 Μαΐου.

Δεν πρόκειται για νέο κύκλο επεισοδίων, φυσικά, αλλά για την επανένωση των πρωταγωνιστών σε μια αφιερωματική εκπομπή για το HBO Max. Τα γυρίσματα είχα προγραμματιστεί μήνες πριν αλλά η έξαρση της πανδημίας καθυστέρησε την παραγωγή που τελικά ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο. Το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και μας δίνει μια γεύση για το τι να περιμένουμε.

Η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), ο Ματ ΛεΜπλάνκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) θα ανταμώσουν ξανά για χάρη των τηλεθεατών ενθυμούμενοι στιγμές από την κωμική σειρά που έγραψε ιστορία για δέκα σεζόν και παραμένει ακόμη και στις επαναλήψεις εξαιρετικά δημοφιλής. Δίπλα στους πρωταγωνιστές θα είναι και οι δημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Στο show θα εμφανιστούν ως guest stars μια σειρά από διασημότητες-fans της σειράς, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Lady Gaga, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ αλλά και ηθοποιοί που πέρασαν από τη σειρά για λίγα επεισόδια, όπως οι Τομ Σέλεκ και Ρις Γουίδερσπουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X