Μελισσανίδης: «Θέλω μία ΑΕΚ να την χαιρόμαστε, θα δώσουμε όσα χρήματα χρειάζονται για μεταγραφές -Πόσους θα πάρουμε»

Μελισσανίδης: «Θέλω μία ΑΕΚ να την χαιρόμαστε, θα δώσουμε όσα χρήματα χρειάζονται για μεταγραφές -Πόσους θα πάρουμε»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το σχέδιο του για τη νέα ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε τον απολογισμό στη συνάντηση που έγινε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για την χρονιά που πέρασε, μια χρονιά που ήταν πολύ δύσκολη, λόγω της πανδημίας και της κακής πορείας της ομάδας.

Σχεδόν όλες οι ομάδες έχασαν πολλά έσοδα, εξαιτίας του κόσμου που έλειπε από το γήπεδο, με τον «Τίγρη» να τονίζει πως «ήμασταν συνεχώς στον χωματόδρομο».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα την χαίρετε ο κόσμος όπως την δεκαετία του ’90, τονίζοντας πως «θα δοθούν όσα χρήματα χρειάζονται για να ενισχυθεί η ΑΕΚ, δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ»

Ο Μελισσανίδης για τα οικονομικά της ΑΕΚ και τα μεταγραφικά

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το οικονομικό πλάνο, την ενίσχυση και τις μεταγραφές

«Βάλαμε πολλά χρήματα και κάναμε τη χειρότερη χρόνια. Ήμασταν συνεχώς σε χωματόδρομο. Βάλαμε 35 εκατομμύρια ευρώ χωρίς έσοδα. Μας έλειπαν τα έσοδα από εισιτήρια και διάρκειας κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Να ξέρετε ότι η ΑΕΚ, είναι ένας αυτοδύναμος οργανισμός. Δε χρωστάει πουθενά. Οταν θα δώσω την ΑΕΚ θα έχει γήπεδο και προπονητικό κέντρο, υποδομές εξοφλημένα όλα, δεν θα χρωστάει ούτε ευρώ, δεν θα έχει ούτε ένα ευρώ δάνειο και θα έχει και… ταμείο.

Το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο, τα γραφεία και το εμπορικό κέντρο έχουν ένα κόστος 105 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, του γηπέδου, επειδή λέγονται πολλά, από την Περιφέρεια Αττικής παίρνουμε μόνο 20 εκατομμύρια ευρώ. Δε θα αλλάξει η φιλοσοφία μου. Η ΑΕΚ θέλω να είναι αυτόνομη. Είμαστε το μοναδικό κλαμπ στον κόσμο που δεν χρωστάει μια δραχμή και κάνει γήπεδο. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Χωρίς να χρωστάμε δραχμή. Δεν υπάρχει ομάδα που να έφτιαξε γήπεδο χωρίς να πάρει δάνειο παγκοσμίως.

Τη χρονιά που πέρασε βάλαμε πολλά χρήματα αλλά δεν μας βγήκαν. Δεν μας βγήκαν οι μεταγραφές, δεν πήγε καλά από την αρχή, έπεσε η ψυχολογία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έφυγε ο Μάσιμο Καρέρα και δεν πήγε καλά η συνέχεια και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δεν θα αλλάξω τη φιλοσοφία μου. Θέλω την ΑΕΚ αυτοδύναμη και ούτε τρελές ή χαζομάρες θα κάνω. Η ΑΕΚ έχει αρκετά έσοδα. Αυτά τα έσοδα μπορούμε να τα διαχειριστούμε και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να χαιρόμαστε. Αυτό που βλέπω δεν είναι ΑΕΚ. Θα κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται για να ενισχυθεί γενικότερα. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βγει και πάλι η ΑΕΚ στην άσφαλτο, σε Autobahn. Στόχος μας είναι να μπει στο νέο γήπεδο μια ομάδα που θα ευχαριστιόμαστε να την βλέπουμε όπως τη δεκαετία του ’90 που την χάζευα».

Μεταγραφές και ενίσχυση

«Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ο,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, πλάγια μπακ, στόπερ, ένα κεντρικό καλό χαφ, έναν έξω αριστερά. Θα δούμε για φορ. Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο τον Κοντορεβιθούλη που διώξαμε μετά… Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν είμαστε η Μποταφόγκο και η Μπαρτσελόνα. Μόνο 20 εκατομμύρια ευρώ έχω δει από την Περιφέρεια, τα άλλα τα βάζουμε εμείς. Το μοναδικό κλαμπ που δεν χρωστάει δραχμή. 35,5 εκατομμύρια ευρώ έχουν πληρωθεί από τα ταμεία της ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό τμήμα τον τελευταίο χρόνο. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που δουλεύουν. Ξέρεις ομάδα που να κάνει 10 μεταγραφές και να βγαίνουν όλοι; Η νεκροψία θα δείξει. Τώρα ξεκινούν τα παιδιά… Ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X