ΑΕΚ: Δύσκολο του Ρεμπρόφ -Ακόμη 3 προπονητές στο κάδρο

ΑΕΚ: Δύσκολο του Ρεμπρόφ -Ακόμη 3 προπονητές στο κάδρο
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ θα είναι πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο προπονητή της, καθώς δείχνει αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει λίγες ελπίδες για να παραμείνει στην Ενωση, και ήδη ακούγονται αρκετά ονόματα «υποψηφίων» για τον πάγκο της. Οσα έχουν ακουστεί ως τώρα είναι σχετικά με Ισπανούς και Γάλλους προπονητές, ενώ την τελευταία ημέρα κυκλοφόρησε και το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ουκρανός σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πολύ καλός προπονητής στην Φερεντσβάρος βρέθηκε στην λίστα της ΑΕΚ και είχε επαφές με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Η επαφή έγινε από τον μάνατζερ που έφερε τον Ολεγκ Νταντσένκο προ καιρού, αλλά παραμένει μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Και αυτό διότι έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας και δεν είναι εύκολο να «σπάσει». Ενώ, και ο ίδιος θα ήθελε να κεφαλαιοποιήσει τις καλές χρονιές με την Φερεντσβάρος με ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του προπονητικά και όχι με μία ελληνική ομάδα.

Οι περιπτώσεις προπονητών για την ΑΕΚ μετά τον Ρεμπρόφ και το deadline

Η… ζωή όμως δεν τελειώνει στον Σεργκέι Ρεμπρόφ για τον Δικέφαλο. Η ΑΕΚ έχει ψηλά στην λίστα της ακόμη 3 περιπτώσεις προπονητών και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους, με στόχο να τελειώσει το θέμα προπονητή άμεσα.

Το deadline που έχει θέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να κλείσει προπονητή εντός Μαΐου, αλλά όσο πιο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα προχωρήσει ο σχεδιασμός. Άλλωστε στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία και η ΑΕΚ έχει πολλές μεταγραφικές ανάγκες. Άρα η άποψη του νέου προπονητή έχει σημαίνοντα ρόλο στον σχεδιασμό .

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση του Μελισσανίδη σήμερα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για τον Ρεμπρόφ και γενικότερα το θέμα προπονητή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X