ΑΕΚ: «Αυτοψία» σήμερα στη Χαλκίδα-Θα ζητήσει το κλειστό για τους ευρωπαϊκούς τελικούς (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Αυτοψία» σήμερα στη Χαλκίδα-Θα ζητήσει το κλειστό για τους ευρωπαϊκούς τελικούς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν σήμερα από κοντά το κλειστό της Κανήθου το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιλογή του κλειστού της Κανήθου στην Χαλκίδα φαίνεται πως κερδίζει έδαφος για να φιλοξενήσει τους ευρωπαϊκούς τελικούς της ΑΕΚ απέναντι στην Ίσταντς.

Σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας χάντμπολ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, μαζί με τον Αντώνη Βασιλακάκη βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να δουν από κοντά το γήπεδο όπου τους υποδέχτηκε ο πιστό φίλος της ΑΕΚ, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Διρφύων και Μεσσαπίας, Ναυάρχου Αλέξανδρος. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα και θα προχωρήσουν σε επίσημο αίτημα για να χρησιμοποιήσουν το κλειστό στους τελικούς. Απομένει πλέον να δοθεί τυπικά η έγκριση από τον Δήμο για να προχωρήσει και η ΑΕΚ ότι χρειάζεται να γίνει για να είναι το γήπεδο έτοιμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της EHF.

ΑΕΚ: «Αυτοψία» σήμερα στη Χαλκίδα-Θα ζητήσει το κλειστό για τους ευρωπαϊκούς τελικούς (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: «Αυτοψία» σήμερα στη Χαλκίδα-Θα ζητήσει το κλειστό για τους ευρωπαϊκούς τελικούς (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X