
Ο Νταβίντ Σιμάο επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά το τέλος του δανεισμού του στην Πορτογαλία
Στην ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει ο Νταβίντ Σιμάο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.
Τον περασμένο Γενάρη, ο Πορτογάλος χαφ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μορεϊρένσε ως το τέλος της σεζόν, από την ΑΕΚ. Εκεί κατέγραψε 16 συμμετοχές (603′), έχοντας και δυο ασίστ.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «A’ Bola», ο 31χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, καθώς ο δανεισμός του με τους Πορτογάλους ολοκληρώθηκε.
Υπενθυμίζουμε πως ο Σιμάο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2022.
«Ο Νταβίντ Σιμάο δεν θα συνεχίσει να υπηρετεί την Μορεϊρένσε. Ο 31χρονος μέσος έφτασε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως δανεικός από την ΑΕΚ και βοήθησε το σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία, όμως στο ματς με την Μπράγκα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς συνδέεται με το πέναλτι που έκανε γκολ και ηττήθηκε η Μορεϊρένσε (2-1), ενώ δέχθηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξει στο τελευταίο ματς της σεζόν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Το (πιο) κρίσιμο ερώτημα, στο οποίο θα απαντήσει ο Μελισσανίδης
- «Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει Πιέλ και Ντα Σίλβα»
- Χιμένεθ για συνάντηση με Μελισσανίδη: «Δεν έχει κλειδώσει τίποτα για το μέλλον μου!»
- Ο Μελισσανίδης μιλάει για όλους και για όλα την Τρίτη στα Σπάτα!
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

Η δωροδοκία που επιχείρησε ο Ολυμπιακός και γκρέμισε τα “πέτρινα” χρόνια της ΑΕΚ! (VIDEO)

Τα σοκαριστικά στατιστικά της ΑΕΚ στο 5-0 επί του Πανσερραϊκού: 27 τελικές, 11 στην εστία, 4,5 Xgoals!

Γελοίες καταστάσεις: Ο Μπετανκόρ πήρε κίτρινη κάρτα για… διαμαρτυρία στο 4-0 της ΑΕΚ για να μην παίξει με τον Ολυμπιακό! (VIDEO)

ΑΕΚ: Το 5-0 επί του Πανσερραϊκού είναι το ευρύτερο σκορ μέχρι τώρα στην «Αγιά Σοφιά – Opap Arena»!

Η ουσία της μεγάλης επιστροφής Ελίασον