Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε σε τι κατάσταση αντίκρισαν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ το κλειστό του Γαλατσίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για να φιλοξενήσει την έδρα των τελικών Ευρώπης με την Ίσταντς την στιγμή που τα «κλειστά»  που πληρούν τις προδιαγραφές στην Αττική είναι λιγότερα από τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το ΟΑΚΑ δεν υπάρχει πλέον ως λύση και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής σε μια προσπάθεια να εξαντλήσει τα περιθώρια και να αγωνιστεί στην Αττική επισκέφτηκε σήμερα το κλειστό του Γαλατσίου. Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν απογοητευτική. Ένα γήπεδο που θα μπορούσε να αποτελεί πραγματικό στολίδι και ένα πραγματικό «σπίτι» για το χάντμπολ έχει μετατραπεί σε αίθουσα εκδηλώσεων και διάφορων τηλεοπτικών παραγωγών. Την στιγμή που η ΑΕΚ που διαφημίζει το ελληνικό χάντμπολ σε όλη την Ευρώπη «ζητιανεύει» για ένα γήπεδο για να αγωνιστεί θα έπρεπε το Κράτος να έχει μεριμνήσει προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν να εξυπηρετούν τουλάχιστον τους σκοπούς τους.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν σήμερα να το δουν και πραγματικά έφυγαν σε απόγνωση βλέποντας όχι μόνο την εικόνα που έχει περιέλθει αλλά το γεγονός πως ένα πραγματικό κόσμημα του αθλητισμού, χρησιμοποιείται για κάθε άλλο λόγο εκτός από αυτό για το οποίο χτίστηκε.

Η ΑΕΚ έχει «χτυπήσει» στο παρελθόν την πόρτα για να αξιοποιήσει το γήπεδο αλλά φαίνεται πως οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι προτιμότερες.  Από την κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο προκύπτουν και σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το ποιος θα εγγυηθεί πως το τερέν θα εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για αγώνες όταν αποχωρήσουν όλα αυτά που έχουν στηθεί από πάνω. Ποιο το νόημα να φτιάχνονται καινούργια κλειστά ευρωπαϊκών προδιαγραφών και να δαπανούνται χρήματα όταν μπορούν να αξιοποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα γήπεδα αν δεν προσφέρονταν φυσικά για άλλους σκοπούς.

Ο Δήμος Γαλατσίου υπέγραψε τη συμφωνία παραχώρησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για 10 χρόνια (5+5 με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη) και κέρδισε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να αξιοποιεί κατά το δοκούν το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΠΑΛΑΙ. Μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί ο αθλητικός χαρακτήρας των εγκαταστάσεων με τον Δήμο Γαλατσίου να έχει πλέον ευθύνη για την εκμετάλλευση του κλειστού.

Δείτε σε τι κατάσταση αντίκρισαν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ το κλειστό του Γαλατσίου

Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ) Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ) Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ) Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ) Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ) Η θλιβερή πραγματικότητα στο Γαλάτσι-Ένα γήπεδο «στολίδι» που έχει μετατραπεί σε χώρος εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X