Η Λέστερ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας! (VIDEO)

Η Λέστερ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πανηγυρίζει το Κύπελλο Αγγλίας η Λέστερ που επικράτησε 0-1 της Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ επικράτησε 1-0 της Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!

Το «Γουέμπλεϊ» γέμισε ξανά από κόσμο, χρώματα, φωνές, συνθήματα, ατμόσφαιρα και ο 150ος τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας θα μείνει στην ιστορία. Η βολίδα του Γιούρι Τίλεμανς στο 63ο λεπτό που «υπέγραψε» το 1-0 απέναντι στην Τσέλσι έδωσε στην Λέστερ το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της, όμως για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος φρόντισε με δύο απίθανες επεμβάσεις στο τέλος να γίνει ο άνθρωπος που θα σηκώσει την κούπα.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, ο VAR έγινε ο πρωταγωνιστής του τελικού. Το γκολ της ισοφάρισης από τρίσποντη καραμπόλα στο 90ό λεπτό και αυτογκόλ του Μόργκαν δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο Τσίλγουελ υποδείχθηκε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς με τον πιο επεισοδιακό τρόπο έφτασε σε ένα ακόμα ποδοσφαιρικό θαύμα. Μόνο που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μόνο θαύμα δεν ήταν. Ο κόσμος στις εξέδρες (περίπου 21.000) έπαιξε τον ρόλο του, αφού οι μονομαχίες ήταν πολύ πιο δυνατές από ότι συνήθως και οι ομάδες πολύ πιο προσεκτικές.

Ο Τίλεμανς εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα και με εκπληκτικό τρόπο έβαλε φωτιά στην εξέδρα των οπαδών της Λέστερ, που θυμήθηκαν μέρες 2016. Ο Τόμας Τούχελ έριξε μέσα ότι πιο επιθετικό είχε και στο τελευταίο τέταρτο πολιόρκησε την αντίπαλο. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Σμάιχελ που δεν άφηνε να περάσει τίποτα. Ο Δανός με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις είπε «όχι» σε κεφαλιά του Τσίλγουελ (78’) και αριστερό σουτ του Μάουντ (87’) για να φτάσουμε στο 90ό λεπτό.

Η διαγώνια μπαλιά ακριβείας του Τιάγκο Σίλβα βρήκε τον Τσίλγουελ αμαρκάριστο από αριστερά, η σέντρα του πρώην παίκτη της Λέστερ ήταν μισό γκολ και ο Σογιουντσού στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα πάνω στον Μόργκαν που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς της Τσέλσι, όμως η ακύρωσή του μέσω VAR πανηγυρίστηκε ακόμα πιο έξαλλα από αυτούς της Λέστερ, που για μία ακόμα φορά ζουν το δικό τους παραμύθι, με την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Αγγλίας στην ιστορία του συλλόγου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X