Ντάνκαν για Κόμπι: «Με έκανε να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου όταν παίζαμε»

Ντάνκαν για Κόμπι: «Με έκανε να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου όταν παίζαμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιμ Ντάνκαν μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «κλάση του 2020» ετοιμάζεται να εισέλθει στο Hall of Fame, σε μία τελετή που όπως είναι λογικό υπάρχει η σκιά του Κόμπι Μπράιαντ, που έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν από 1.5 χρόνο σε δυστύχημα με ελικόπτερο. Και ο Τιμ Ντάνκαν δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτόν.

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Κέβιν Γκαρνέτ, ο Ντάνκαν αποθέωσε τον Κόμπι κυρίως για την ανταγωνιστική του φύση, λέγοντας ότι πάντα του έβγαζε τον καλύτερό του εαυτό.

«Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου και αυτό έκανε πάντα ο Κόμπι σε εμένα» δήλωσε σχετικά ο Ντάνκαν, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Πάντα έπρεπε να είσαι στα καλύτερά σου και να παίξεις όσο καλύτερα μπορούσες από την αρχή μέχρι το τέλος όταν έπαιζες κόντρα σε αυτόν και τις ομάδες του. Και πιστεύω ότι αυτό είναι που εκτιμώ και θυμάμαι περισσότερο από την εποχή που έπαιζα αντίπαλός του και μοιραζόμασταν το παρκέ».

Κλείνοντας, ο Ντάνκαν τόνισε για τον Κόμπι εμφανώς συγκινημένος: «Ηταν πολύ ανταγωνιστικός και πάντα απαιτούσε περισσότερα από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, πιθανότατα περισσότερα από όσα ήταν δυνατόν. Αλλά ήθελε τόσο πολύ να νικάει και ήταν τιμή μου που μοιράστηκα το παρκέ μαζί του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X