Η παράνοια του «δεν έχουν δυνάμεις» και ο αρχιδιαιτητής που συναντάει τον υφυπουργό!

Η παράνοια του «δεν έχουν δυνάμεις» και ο αρχιδιαιτητής που συναντάει τον υφυπουργό!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τη φυσική κατάσταση στην ΑΕΚ και όχι μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «τροπάριο» της φυσικής κατάστασης  στην ΑΕΚ που δεν έχει λογική και δυο σκέψεις για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάτσεις να κάνεις ποδοσφαιρική ανάλυση στα ματς της ΑΕΚ ειδικά μετά την εξασφάλιση της Ευρώπης. Για την Τρίπολη θα πω μόνο πως με τεράστιες απουσίες, έφερε το αποτέλεσμα που έχουν φέρει εκεί στα play offs και οι άλλοι τέσσερις. Ισοπαλία. Και με τον Αστέρα λόγω των προβλημάτων της, να νιώθει μεγαλύτερο κίνητρο για να κυνηγήσει την πρώτη του νίκη σε αυτή την διαδικασία.

Από κει και πέρα είχαμε την συνέχεια μιας παρανοϊκής κατάστασης, με το ζήτημα του «δεν έχουμε δυνάμεις». Σε δηλώσεις κλπ. Ακόμη και στο ημίχρονο, στο ρεπορτάζ που μεταφέρει ο φίλος ο Γιώργος Βασιλείου της Nova, φυσικά μιλώντας με το τεχνικό τιμ καθώς αυτούς θα ρωτήσει εκείνη την στιγμή, αυτό που του ειπώθηκε και μετέφερε, ήταν πως στα αποδυτήρια υπήρχαν παίκτες που δήλωναν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν! Έχει γίνει κάτι σαν εμμονή η ανάδειξη αυτής της κατάστασης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X