ΑΕΚ: Επιστροφή στο γήπεδο για τους μικρούς στο χάντμπολ

ΑΕΚ: Νίκησαν τον Φοίβο (31-17) οι έφηβοι και τώρα... «τελικός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παίδες, Έφηβοι και Νέοι επιστρέφουν επιτέλους στις προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από οκτώ σχεδόν μήνες οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών της ΑΕΚ επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις. Παίδες, Έφηβοι και Νέοι ξεκινούν επιτέλους προπονήσεις και παράλληλα προετοιμασία καθώς τον Ιούνιο θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των ηλιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ.

Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας όπως ανακοινώθηκε στην άμεση αξιοποίηση και για τις αθλητικές δραστηριότητες των διενεργούμενων self test, τόσο των μαθητών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες όσο και των αθλητών εργαζομένων, συμφώνησε το Υφυπουργείο Αθλητισμού με την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων:

Για όλες τις προπονήσεις ηλικιακών κατηγοριών (13-18 ετών) σε όλα τα αθλήματα, οι οποίες επιτρέπονται από χτες Δευτέρα, 10 Μαΐου, θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test, ενώ -αναλόγως τη διαβάθμιση για το «επίπεδο επικινδυνότητας» του εκάστοτε αθλήματος- θα απαιτείται η διενέργεια και rapid test ως εξής: μία φορά ανά τρεις εβδομάδας για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «χαμηλού-μεσαίου»,  μία φορά ανά δύο εβδομάδες για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «μεσαίου» και «υψηλού».

Για τους αθλητές – εργαζόμενους, εφόσον υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο self test, ισχύουν για προπονήσεις τα παραπάνω. Αν δεν υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό test, τότε θα απαιτείται η διενέργεια rapid test ως εξής: μία φορά ανά τρεις εβδομάδας για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «χαμηλού-μεσαίου»,  μία φορά ανά δύο εβδομάδας για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «μεσαίου», μία φορά κάθε εβδομάδα για τα αθλήματα επιπέδου επικινδυνότητας «υψηλού». Σε ότι αφορά στη λειτουργία των Ακαδημιών (ηλικίες 6-12 ετών), η οποία θα επιτραπεί από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαΐου, πέραν των άλλων Οδηγιών, για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες από την ΓΓΑ θα αρκεί η προσκόμιση της δισεβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X