Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ντέρμπι Αθηνών στη Λεωφόρο απόψε στις 19:30, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ επί της ουσίας παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία μπορεί να της κάνεις. Αντιθέτως, για τον Παναθηναϊκό είναι τελικός ο αγώνας και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει.

Το θετικό για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Μανόλο Χιμένεθ, είναι πως στην αποστολή του έχει κανονικά τον Μάνταλο. Ο Έλληνας μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Ισπανού κόουτς. Έτσι την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Από την άλλη ο Λάζλο Μπόλονι στην αποστολή του έχει τους Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Καμπετσή.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Θλιβερό να χάνουμε τόσα ντέρμπι»
Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στη NOVA ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Για την ΑΕΚ όλα τα ματς είναι τελικοί. Είναι θλιβερό για τους πολλούς τελικούς που έχουμε χάσει. Πρέπει να έχουμε τον σεβασμό και την τιμή να παλέψουμε ως τον τελευταίο τελικό και μετά να αξιολογηθούν όλα».

Για το τι θα ήθελε να πει στους φίλους της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να συνηθίσει σε κάτι τέτοιο ποτέ. Είναι η χειρότερη περίοδος όσο έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική μου ζωή. Πριν τρία χρόνια ήμασταν η ομάδα που είχε δεχθεί τα λιγότερα γκολ στην ιστορία της ΑΕΚ, τώρα τη φετινή σεζόν συνολικά έχουμε δεχθεί 44 γκολ και είναι ένα στοιχείο που δεν χαρακτηρίζει μια νικήτρια ομάδα. Πρέπει να πιάσουμε τις ευθύνες από τα κέρατα και να αναλύσουμε πολλά πράγματα».
Για το αν η άμυνα είναι η μεγαλύτερη πληγή της ΑΕΚ: «Τα γκολ δεν τα δέχεται ούτε μόνο η άμυνα ούτε μόνο ο τερματοφύλακας. Έχουμε την κυριαρχία στα παιχνίδια και δεν σκοράρουμε. Πάντα το έχω πει. Αν κοιτάξεις τα καλύτερα πρωταθλήματα οι ομάδες που δέχονται τα λιγότερα γκολ είναι αυτές που βρίσκονται μπροστά».

Για το σκεπτικό του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να σχεδιάσω κανένα ματς συγκεκριμένα για την ισοπαλία γιατί δεν ξέρω πως να πάρω την ισοπαλία. Δεν έχουμε την ομάδα που θα μπορεί να αμυνθεί κοντά στην περιοχή μας, όπως δείχνουν και τα νούμερα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X