Ο Αγγελόπουλος έδωσε άμεσα έγκριση για το χάντμπολ της ΑΕΚ - Το ρίσκο για τη «Βασίλισσα»

Ο Αγγελόπουλος έδωσε άμεσα έγκριση για το χάντμπολ της ΑΕΚ - Το ρίσκο για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα χάντμπολ, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κεντρική σάλα

Μεγάλο μπέρδεμα δημιουργήθηκε στις τάξεις της μπασκετικής ΑΕΚ, λόγω του τελικού που θα παίξει η ομάδα Χάντμπολ. Μετά από πολλές παλινωδίες, τελικά ο ΕΣΑΚΕ σε συνεννόηση με την ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ για να διεξαχθεί ο πρώτος από τους 2 μεγάλους τελικούς του χάντμπολ.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 15/5, που σημαίνει ότι αν η μπασκετική ΑΕΚ δεν προκριθεί με νίκη στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, το τρίτο παιχνίδι θα μετατοπιστεί για Κυριακή 16/5. Αυτό όμως είναι το λιγότερο αφού η προετοιμασία για να μετατραπεί η σάλα σε γήπεδο χάντμπολ (ειδικό παρκέ) δεν θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να προπονηθεί στο γήπεδο, αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός από αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση ενόψει του κρίσιμου τρίτου αγώνα σε αντίθεση με την ΑΕΚ που θα ταξιδεύει. Γενικότερα όμως, όλες αυτές οι αλλαγές θα τροποποιήσουν τον προγραμματισμό που είχε κάνει ο προπονητής με τους παίκτες του και σε περίπτωση τρίτου αγώνα δεν θα μπορεί η ΑΕΚ να προπονηθεί στο γήπεδο που θα παίξει.

Παρόλο αυτό το μεγάλο ρίσκο που παίρνει η μπασκετική ΑΕΚ, ο Μάκης Αγγελόπουλος από την πρώτη στιγμή, είχε δώσει εντολή να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολυνθεί η ομάδα χάντμπολ μπροστά στην μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της, όπως είναι αυτός ο Ευρωπαϊκός τελικός και η κατάκτηση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού τίτλου για τον σύλλογο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X