ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πράξη 6η και «φαρμακερή»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πού θα δούμε απόψε το ματς του ΟΑΚΑ!

Η «Ένωση» αναζητά την πρώτη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα από την 7η στροφή των playoffs της Super League, δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Το ζευγάρι με τα περισσότερα παιχνίδια στα εγχώρια δρώμενα φέτος, καθώς αυτή είναι η έκτη σύγκρουσή τους.

Η «Ένωση» αναζητά την πρώτη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς (0-2-3), ένα αποτέλεσμα που θα την βάλει δυναμικά στην εξίσωση της δεύτερης θέσης (-3) και θα της δώσει την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ο άσος κοστολογείται στο 3.10, ενώ το διπλό στο 2.72.

Ο «δικέφαλος» επί ημερών του Μανόλο Χιμένεθ στο Ο.Α.Κ.Α επικράτησε στα 6 από τα 12 παιχνίδια που έδωσε (6-2-4), βρίσκοντας τουλάχιστον δύο φορές δίχτυα στα 7 εξ αυτών. Το να συμβεί κάτι ανάλογο απόψε και να επιβεβαιωθεί το over 1,5 γκολ ΑΕΚ, το βρίσκουμε σε απόδοση 2.90.

Από τα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, το να σημειωθεί το 1ο γκολ του αγώνα μέχρι το 28ο λεπτό βρίσκεται στο 2.30. Οι 3 από τις 5 φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων είχαν γκολ νωρίς στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, η ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο τέρμα του αγώνα στις τρεις από αυτές και το να το σημειώσει ξανά κοστολογείται στο 2.08.

Ανάμεσα στους υποψήφιους σκόρερ συναντάμε τον Κώστα Γαλανόπουλο στο 8.50. Ο Έλληνας χαφ από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό είναι αναντικατάστατος, πραγματοποιεί την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (5 γκολ), ενώ έχει δημιουργήσει παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ (σκόραρε στα 2/3 τελευταία).

Τέλος, μπορεί κάποιος να βρει ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, επιλογές για τον ακριβή αριθμό καρτών και κόρνερ, στοιχήματα στατιστικής (δοκάρι, τελικές προσπάθειες) και πολλά ακόμα.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X