Εμβολιασμοί: Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς (VIDEO)

Εμβολιασμοί: Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς (VIDEO)

Μετά το Πάσχα, σήμερα αρχίζουν ξανά οι εμβολιασμοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί στη χώρα κατά της Covid – 19, που συνεχίζονται κανονικά μετά τη διακοπή για την ημέρα του Πάσχα.

Ήδη από νωρίς το πρωί πολίτες έσπευσαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το INTIME NEWS στις οποίες διακρίνονται άτομα, νεαρής κυρίως ηλικίας, να προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται ότι τώρα εμβολιάζονται πολίτες 30-39 ετών (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 40-44 (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 45-49 με όλα τα εμβόλια, πολίτες άνω των 50 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Υγείας τις πρώτες ημέρες του Μαΐου θα γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για την ηλικιακή ομάδα των 40-44.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X