Γκαρσία: «Η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό, ο ΠΑΟΚ όμως δημιούργησε τις καθαρές ευκαιρίες» (VIDEO)

Γκαρσία: «Η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό, ο ΠΑΟΚ όμως δημιούργησε τις καθαρές ευκαιρίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στάθηκε και στην προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ, όμως ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Απλώς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δεν πετύχαμε κάτι. Είμαστε απλά στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να έχουμε στο μυαλό μας κάθε ημέρα την βελτίωση της ομάδας. Έχουμε παιχνίδια πολλά μπροστά μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ όμως δημιουργούσε τις καθαρές ευκαιρίες για το γκολ με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Νομίζω είναι φυσιολογικό μόλις δέχεσαι και γκολ να έρχεται στο μυαλό μια ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν η τριπλή αλλαγή με τα εξτρέμ του αντιπάλου.

Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα εκεί, αλλά μετά η ομάδα βρήκε τα πατήματά της έδειξε χαρακτήρα. Εμείς από τον πάγκο φέραμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που δώσανε πράγματα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι έχεις ένα ξεκάθαρο πλάνο. Κάποια βγαίνουν, κάποια χρειάζονται προσαρμογές. Σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα βοηθάει πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X