Χιμένεθ: «Οι παίκτες τα δίνουν όλα, έλλειψη εμπειρίας το λάθος του Μιτάι» (VIDEO)

Χιμένεθ: «Οι παίκτες τα δίνουν όλα, έλλειψη εμπειρίας το λάθος του Μιτάι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτή η ήττα έβαλε τέλος και στο ρεκόρ του Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε αποκλειστεί ποτέ σε νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Μετά το τέλος του ματς ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

Οσα είπε ο Χιμένεθ

«Λόγω του αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ δεν ήμασταν το φαβορί. Ήμασταν όμως καλύτεροι. Το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει άρχισε να βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε κινδύνους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και όταν είχαμε την υπεροχή κάναμε ένα λάθος που μας κόστισε το παιχνίδι. Θα πρέπει με τη λίγη εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες μας, τη φυσική κατάσταση που έχουν και τον σωματότυπο θα πρέπει να σκεφτόμαστε σε κάθε ματς πώς να τον χρησιμοποιούμε. Οι παίκτες πάντως τα δίνουν όλα».

Για τον Μιτάι: «Οσο χρόνο έπαιξε έπαιξε πολύ καλά. ΤΟ πρόβλημα είναι πως πρέπει αν παίζουμε με τον λοπες που είναι εξουθενωμένος από δυνάμεις. Ο Μιτάι όσο χρόνο συμμετοχής είχε έπαιξε πολύ καλά, βέβαια η έλλειψη εμπιστοσύνης πληρώνεται και όταν παίζεις με μία ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ το πληρώνεις.

Το λάθος του Μιτάι είναι από έλλειψη εμπειρίας και όχι ποιότητας, δεν έχω αμφιβολία πως θα γίνει ένας πολύ μεγάλος μπακ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X