Μπρούμα: «Εχω βρει καλό ρυθμό και βοηθάω την ομάδα» (VIDEO)

Μπρούμα: «Εχω βρει καλό ρυθμό και βοηθάω την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μπρούμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0, Μπρούμα, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχει βρει ρυθμό: «Καταρχήν να ευχαριστήσω όλη την ομάδα Ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό είναι να παίρνω λεπτά συμμετοχής. Παίζοντας έχω βρει καλό ρυθμό και βοηθάω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα και που μπορώ να βοηθήσω».

Πού αφιέρωσε τα γκολ: «Τα γκολ είναι για την ομάδα. Είναι τα γκολ που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Θέλω να δουλεύω καθημερινά και να βοηθήσω να παίρνει η ομάδα σημαντικές νίκες».

Για το αν ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Είναι μία ερώτηση που δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω αγαπήσει το Σύλλογο, έχω δώσει κομμάτι απ’ τη ζωή μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους πάντες. Βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να δουλεύω, κανένας δεν μπορεί να πει τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο Θεός. Ναι είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ: «Την Τετάρτη το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, για να πάρουμε την πρόκριση που είναι σημαντική. Θέλουμε να πάμε στον τελικό. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, γιατί όλα τα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ είναι δύσκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X