ΑΕΚ: Με Σάκχοφ και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Με Σάκχοφ και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφές στην αποστολή της ΑΕΚ!

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ο Γεβγέν Σάκχοφ επέστρεψαν στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από μια περίοδο απουσίας.

Παρότι ο Σουηδός άσος έδειχνε πως δεν θα προλάβει το αυριανό ντέρμπι και… έτρεχε για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δηλώνει παρών και ο Μανόλο Χιμένεθ πρόσθεσε ακόμα ένα όπλο στην επιθετική του φαρέτρα. Παράλληλα, σημαντική είναι και η επιστροφή του Ουκρανού χαφ ο οποίος πέρασε μια μεγάλη ταλαιπωρία με τραυματισμό και στη συνέχεια κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά, οι απουσίες παραμένουν αρκετές για την Ενωση καθώς οι Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και σήμερα. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν θεραπεία. Αλλά, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Όλεγκ Νταντσένκο και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική των Play Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X