Κάκος: «Ούτε ο παίκτης του Αρη δεν πίστευε ότι δόθηκε πέναλτι» (VIDEO)

Κάκος: «Ούτε ο παίκτης του Αρη δεν πίστευε ότι δόθηκε πέναλτι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αποφάσεις του διαιτητή για το Παναθηναϊκός-Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στην εκπομπή «Total Football» του Οpen, τις αποφάσεις του διαιτητή, Κρίστο Τόχβερ για το Παναθηναϊκός-Αρης.

Σχολιάζοντας τη φάση του πέναλτι ανέφερε: «Βλέπει σπρώξιμο που προκαλεί την πτώση. Αν το σπρώξιμο δεν προκαλούν πτώση δεν υπάρχει παράβαση. Δε πείθομαι ότι υπάρχει παράβαση και κακώς δόθηκε το πέναλτι. Ακόμα και ο ποδοσφαιριστής που το κερδίζει με την αντίδραση του δείχνει ότι δεν το περίμενε. Ήταν και η πρώτη κίτρινη του Μαουρίσιο και μετά ήρθε η αποβολή. Πρόκειται για μία καθοριστική απόφαση, γιατί μετά ήρθε και η δεύτερη κίτρινη, που οδήγησε στην αποβολή».

Για τη δεύτερη κίτρινη που έφερε και την αποβολή του Μαουρίσιο, είπε: «Μετά το ανοιχτό κοντρόλ που κάνει, πατάει με δύναμη τον αντίπαλο. Τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής το αναγνώρισε σωστά. Είναι απόλυτα σωστή απόφαση αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X