Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ: Στις 19:00 με πάθος για τη νίκη και το... βλέμμα στο τελικό κόντρα στη Γκορένιε!

Τα έξαλλα πανηγύρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση της και με το ίδιο πάθος η ΑΕΚ υποδέχεται την Γκορένιε στον πρώτο ημιτελικό του EHF CUP

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 19:00 («Γ. Κασιμάτης», Cosmote H8, Cosmote Youtube) την Γκορένιε για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

H ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είναι πανέτοιμη για να τα δώσει όλα και να θέσει από σήμερα τις βάσεις και να πανηγυρίσει την πρόκριση σε μια εβδομάδα στη Σλοβενία. Η διοίκηση έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο πολύ θέλει αυτό το τρόπαιο αποκτώντας δύο ξένους παικταράδες από τις Σκανδιναβικές χώρες, καλύπτοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον 35χρονο (1,93 μ., 110 κ.)Νορβηγό διεθνή πίβοτ, Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ και τον 33χρονος (1,86 μ., 92 κ.) Δανός δεξιός ίντερ, Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν.

Χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση

Οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν ήδη κάποιες προπονήσεις με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες με τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια να προσπαθεί στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Πρόκειται για δύο έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουν καλά τον τρόπο παιχνιδιού ομάδων όπως η Γκορένιε.  Να θυμίσουμε πως οι δύο παίκτες αγωνίζονταν με την Ντράμεν την οποία η «Ένωση» είχε αποκλείσει πέρυσι στην Ευρώπη. Επιπλέον η «Ένωση» κατάφερε με την κίνηση της να αιφνιδιάσει απόλυτα την σημερινή αντίπαλος της καθώς το σκάουτινγκ των Σλοβένων δεν περιλάμβανε τους δύο παίκτες. Από κει και πέρα η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται επίσης οι Λέμος και Παπαδιονυσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X