Παναθηναϊκός: Δύο κρούσματα του κορωνοϊού

Παναθηναϊκός: Δύο κρούσματα του κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Δύο κρούσματα του κορωνοϊού στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την παρουσία του στη Ρωσία για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ, ανακοίνωσε πως προέκυψαν δύο κρούσματα του κορωνοϊού.

Μετά την παρουσία του στη Ρωσία για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ, προέκυψαν δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ.

Η σχετική ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από την Μόσχα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε ελέγχους για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών διαγνώστηκαν θετικά στον ιό.

Η κατάσταση των δύο νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (16/4)”.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πριν λίγο καιρό, τώρα μετά την παρουσία του στη Ρωσία, στα πρώτα τεστ, βρίσκονται δύο θετικά δείγματα και άπαντες στους Πράσινους, ελπίζουν να έχουν μείνει σε αυτά κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τα νέα τεστ που θα υποβληθεί αύριο το αγωνιστικό τμήματα.

Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, είναι το εξ’αναβολής με τον ΠΑΟΚ (το οποίο δεν είχε γίνει στην αρχική του ημερομηνία λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Κάτας) την προσεχή Κυριακή, το οποίο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι στον “αέρα”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X